+36 20 426 4450

Összes kurzus

Old open book with magic light and falling stars on wooden table

 

Kurzusok

SVT kurzusok (Spirituális Válasz Technika)

Alapkurzus

Az alapkurzus során a tanulók megismerhetik az alaptáblázatok speciális használatát. Megtanulják a programtisztítás folyamatát, valamint megismerkednek a “tiszta kapcsolat” technikáival. Aki megtanulja az alapokat, képes lesz önmagán segíteni, nap, mint nap folyamatos védelem és segítség kíséri minden tevékenységét. Olyan alapvető technikák alkalmazására kerül sor, melynek rendszeres használatával bárki képes lesz jobbá, gazdagabbá tenni saját életét. További információkat az SVT-ről itt olvashatsz. 

HALADÓ KURZUS

A haladó kurzus során elmélyítjük, cizelláljuk ismereteinket. Sokkal pontosabban felismerhetjük a hátráltató, korlátozó erőket, megtudjuk és megértjük, mi miért történik. Azt is felismerjük, hogy hányféle módon tudjuk korlátozni saját életünket. Rádöbbenhetünk, hogy mennyire károsak lehetnek az életünk folyamán (akár családi, akár genetikai öröklődéssel) magunkkal cipelt szerződések, fogadalmak. Megismerkedünk a bennünk élő alap személyiségjegyekkel, valamint archetípusaink (mintáink) átalakítását is megtanuljuk.

Megtanulunk olyan hasznos technikákat, melyek segítségével fejleszthetjük agyi képességeinket. Többek között jobb eredményt érünk el a vizsgán, javul a periférikus látásunk, hallásunk kitisztul, és kreatívabbak leszünk.
A haladó kurzus után a résztvevő képes lesz másokon is segíteni, a megismert technikák alkalmazásával kellő gyakorló idő után hivatalos tanácsadóvá válhat.

ÁBRÁK ÉS SZIMBÓLUMOK

Robert E. Detzler Spiritual Healing c. könyve alapján különböző gyógyító ábrákkal ismerkedünk meg és a korlátozó energiák tisztítása után eredményesen alkalmazzuk az ábrákat a gyógyulás érdekében (Az a tapasztalat, hogy többnyire a fizikai betegségeknek érzelmi és múltbéli okai vannak.)

Spirituális Újjáépítés Kurzus

Ez a technika a test-lélek-szellem egységét segíti egyensúlyba hozni. Ez a különleges rendszer a kineziológia, a kiropraktika, és a masszázs elemeit ötvözi, melyet Robert E. Detzler dolgozott ki. Fizikai testünk tárolhat fel nem dolgozott életeseményeket, érzelmi, gondolati mintákat. Ezeket a blokkoló energiákat felszínre hozzuk, és különböző technikákkal korrigáljuk: pl. koponya keresztcsonti korrekció, csakrák harmonizációja, izmok feszültségének könnyítése.
Megismerkedünk a fizikai test működésével, a lelki háttér és az érzelmek összefüggéseivel.
Különleges, fájdalommentes technika, mely a fizikai test harmóniáját állítja helyre.

A 7 napos kurzus ajánlom többek között kineziológusoknak, masszőröknek és mindenkinek, aki gyorsan szeretne eredményesen segíteni magán, vagy szerettein.

A SPÚ kurzusra történő jelentkezés előfeltétele az SVT Alapkurzus elvégzése.

SVT KLUB

Az SVT- t végzettek számára rendszeresen csoportos összejöveteleket tartok. A klub célja az SVT technikák gyakorlása, mélyebb megértése. Témáit mindig az aktuális hírlevelek adják, de lehetőség van egyéni problémák közös megoldására, tisztítására és a felmerülő kérdések megbeszélésére, értelmezésére is.

SVT PLUSZ

Mindenkinek ajánlom, aki már elvégezte az alapkurzust. A foglalkozások során lehetőséged lesz arra, hogy a megtanult technikákat alaposan megismerd, begyakorold, hogy azokat készségszinten tudd használni. Korábbi résztvevőknek is jó szívvel ajánlom a programot, az esetleg rosszul rögzült, vagy ritkán használt technikák csiszolására, fejlesztésére. (Agyújjáépítés, Belső Gyermek felnevelése, alapprogramok tisztítása, hitrendszerek, fogadalmak visszavonása stb.)
Lesz lehetőség közös tisztításokra, az aktuális egyéni témák feldolgozására.

Családállítás

Családállítás workshop

Közkívánatra összeállítottam egy programot a családállítás iránt érdeklődőknek.
A családállítás egy csodás, fantasztikus, őszinte rendszer. Érdemes elmélyülni és jobban megismerni az életünket irányító láthatatlan szálakat.
Mindannyian hatással vagyunk egymásra, mégis a legmeghatározóbb a születési családunk, őseink köteléke. Mint ahogy tőlük örököltük, például szemünk színét, alkatunkat, úgy benne lehet lelkünkben, sejtjeinkben az ő sorsuk lenyomata is. Ezek a családi pozitív vagy negatív minták, szerepek tudattalanul működnek bennünk, és hatással vannak boldogságunkra, sikereinkre.
A családállítás módszerével tudatosíthatjuk a negatív hatásokat és átalakíthatjuk őket, felszabadítva ezáltal saját teremtő energiáinkat. A családállítás alkalmával olyan élményben részesülhetsz, amelyben saját akaratod szabadságával, tudatosan emelheted életminőségedet!
Minden alkalommal egy-egy témát dolgozunk fel, és az ismeretanyag egymásra épül. Délelőtt tanulunk, délután gyakoroljuk a tanultakat, mindenkinek állítást végzünk az adott témakörben.
A workshopon többek között a következő alap állításokat tanuljuk meg:
Származási család, helyem a családomban, születési sorrend, odatartozás joga, kirekesztettek;
Anyai-apai generáció, veszteség programok, tettes-áldozat minták,
Volt kapcsolataim, kötödéseim;
Férfi-női oldal egyensúlya.

Kineziológia

Touch for Health I-IV:

Emberek milliói használják a kineziológiát a mindennapjaikban. Javul az egészségük, több energiájuk lesz javul a koordinációjuk és képesek lesznek jobban kezelni az őket érő stresszt. A kineziológia egy mindenki számára elérhető, gyorsan fejlődő szakterület.

A kineziológia 1977 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma. A résztvevők a tanfolyamok elvégzéséről az IKC (International Kinesiology College) hivatalos oklevelét kapják (TfH I-IV.), amely feltétele a magyarországi hivatalos szakmai vizsgának. A hallgatók ezután akár önálló praxist is kialakíthatnak.

Szerencsés lenne, ha minden közösségben, családban lenne valaki, aki ért ehhez a technikához, aki segít felismerni a problémák gyökerét. Ezzel a könnyen elsajátítható és roppant hatékony módszerrel valóban képesek vagyunk segíteni szeretteinken.

A kurzuson megtanulhatjuk többek között:

  • a fájdalomcsillapító technikákat,
  • a stresszoldó technikákat,
  • a kínai gyógyászat alapjait,
  • a meridiánok és az izmok kapcsolódását és működését,
  • tanulási nehézségek korrekcióit,
  • a testtartás, járás problémák korrekcióit,
  • azt a technikát, amellyel kitesztelhetővé válik, hogy melyek a számunkra legoptimálisabban feldolgozható táplálékok,
  • a teljesítménynövelés módjait,
  • azt a rendszert, amellyel minden egyes nap rövid idő alatt, optimális szintre hozhatjuk önmagunk, valamint családtagjaink és ismerőseink fizikai állapotát.

Kiknek ajánljuk?

  • Mindenkinek, akinek vágya és célja, hogy jobbá, könnyebbé tegye saját és környezete életét.

Hogyan kezeld a stresszt? (egynapos kurzus)

Kineziológia gyerekeknek, útmutató szülőknek, gyerekeknek

Szinte minden szülő megtapasztalta, hogy az iskolában a gyerekeknek sok elvárásnak kell megfelelniük. Ezen a kurzuson a szülők a gyerekekkel együtt vesznek részt.

A képzés célja, hogy a szülőknek és gyerekeiknek egyaránt bemutasson olyan kineziológiai gyakorlatokat, amelyek segítségével lenyűgöző változásokat tapasztalhatnak meg.  A gyakorlatok, a teendők egyszerűen vannak megfogalmazva úgy, hogy a gyerekek (és szüleik) megérthessék és alkalmazhassák a mindennapjaikban.

Használd Te is!

Tanítsuk meg a gyerekeinknek, hogy felismerjék, ha kibillentek az egyensúlyukból, – pl. ha fáradt, állandóan enne, rossz a közérzete, szomorú stb. – aztán figyeljük meg a változást a gyakorlatok elvégzése után. Rövidesen maguktól is fogják tudni, melyik gyakorlat a leggyorsabb és leghasznosabb a számukra.

Iskolában is

A kineziológiai gyakorlatok közül sokat használnak iskolákban is. Rendszeres gyakorlással a gyerekek képesek lesznek észrevenni a változásokat. Egészségesebbek, boldogabbak, népszerűbbek lesznek, jobb lesz az érzelmi alkalmazkodóképességük, példaként szolgálhatnak a társaiknak és legfőképpen az utánuk következő generációnak.

Bejelentkezni a programokra a +36 20 426 4450-es telefonszámon lehet SMS-ben, vagy e-mailen a garbac.ildiko@gmail.com-on. Kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat, az előkészületek miatt fontos a létszám pontos ismerete.

Szívesen küldök részletes tájékoztatást a kurzusokról, amennyiben több információt szeretnél tudni. A programok továbbra is kellemes, családias légkörben zajlanak. Szeretettel várok mindenkit egyéni kezelésekre, vagy csoportos képzéseimre!