+36 20 426 4450

Spirituális Válasz Terápia

Mi az SVT

svt1

Láthatatlan segítőink finom energiákkal támogatnak

Az SVT egy eredményesen működő spirituális módszer, melynek segítségével gyors, hatékony változásokat tapasztalhatunk életünkben, miközben kezünkbe vehetjük saját sorsunk irányítását.

SPIRITUÁLIS, spirituális segítőink (Szellem, Felső Én, Őrangyalok) közreműködésével történik
VÁLASZ, mert a feltett kérdéseinkre pontos információkat kapunk, amelyek segítik a felismeréseket
TERÁPIA, mert az életünket eddig akadályozó, korlátozó tényezőket felszínre hozzuk és tudatosan átalakítjuk új, pozitív lehetőségekké.

Egyéni kezelés

Egyéni konzultáció során spirituális segítőink együttműködésével létrehozunk egy semleges és energetikailag tiszta teret. Speciális táblázatrendszer és inga segítségével megvizsgáljuk a problémák hátterében lévő okokat és energiákat.

Minden jelenlegi problémánknak van valamilyen oka. Ezek lehetnek:

 • Hitrendszerek, beidegződések. “engem mindenki bánt”
 • Negatív előítéletek, genetikailag belénk sulykolt ítéletek: “nekem biztos nem sikerül”
 • Negatív programok (hajlamok, szokások, családi függőségek)
 • Önbüntető szokások
 • Nem érdemlem meg a jót
 • Figyelem felkeltés
 • Betegséghajlam
 • Függőségek
 • Párkapcsolati problémák
 • Anyagi problémák
 • Ezeket az okokat megkeressük és az elavult mintákat korrigálva új, pozitív elemeket építünk be az életünkbe.

Elménk tudatalatti része úgy működik, mint egy számítógép. Hasonlóan, mint mikor a számítógépünkben rendet teszünk és a felesleges file-okat a delete gombbal töröljük, éppen így teszünk rendet az életünkben is.

A tisztítás után, új energiákkal, tiszta lappal és új motivációs lehetőségekkel “töltjük fel” magunkat.

STV tanfolyamok

ALAPTANFOLYAM

Az alaptanfolyam során a tanulók megismerhetik az alaptáblázatok speciális használatát. Megtanulják a programtisztítás folyamatát, valamint megismerkednek a “tiszta kapcsolat” technikáival. Aki megtanulja az alapokat, képes lesz önmagán segíteni, nap, mint nap folyamatos védelem és segítség kíséri minden tevékenységét. Olyan alapvető technikák alkalmazására kerül sor, melynek rendszeres használatával bárki képes lesz jobbá, gazdagabbá tenni saját életét.

HALADÓ TANFOLYAM

A haladó tanfolyam során elmélyítjük, cizelláljuk ismereteinket. Sokkal pontosabban felismerhetjük a hátráltató, korlátozó erőket, megtudjuk és megértjük, mi miért történik. Azzal is tisztába jövünk, hogy hányféle módon tudjuk korlátozni saját életünket. Rádöbbenhetünk, hogy mennyire károsak lehetnek az életünk folyamán (akár családi, akár genetikai öröklődéssel) magunkkal cipelt szerződések, fogadalmak, archetípusok (szerepeink) újra, meg újraélése, valamint mennyire fontos e szerepek felismerése és átalakítása.
Megtanulunk olyan hasznos technikákat, melynek segítségével tökéletesen ki tudjuk használni agyunk minden funkcióját. Pl. jobb eredményt érünk el a vizsgán, javul a periférikus látásunk, hallásunk kitisztul, és kreatívabban állunk az élet kihívásai elé.
A haladó tanfolyam után a tanuló képes lesz másokon is segíteni, a megismert technikák alkalmazásával kellő gyakorló idő után hivatalos tanácsadóvá válhat.

ÁBRÁS GYÓGYÍTÁS

Robert E. Detzler Spiritual Healing c. könyve alapján különböző gyógyító ábrákkal ismerkedünk meg és a korlátozó energiák tisztítása után eredményesen alkalmazzuk az ábrákat a gyógyulás érdekében (Az a tapasztalat, hogy többnyire a fizikai betegségeknek érzelmi és múltbéli okai vannak.)

SpÚ TANFOLYAM (Spirituális Újjáépítés Tanfolyam)

Speciális gyógyító módszer. Test-lélek-szellem egységét segíti egyensúlyba hozni. Ez a különleges rendszer a kineziológia, a kiropraktika (nem a tünetek, hanem az okok kezelésével foglalkozó gyógymód), a masszázs és a szellemgyógyászat elemeit ötvözi, melyet Robert E. Detzler dolgozott ki.
A 7 napos tanfolyamot ajánlom kineziológusoknak, segítőknek, masszőröknek és mindenkinek, aki gyorsan szeretne eredményesen segíteni magán, vagy szerettein.
Megismerkedünk a fizikai test működésével, a lelki háttér és az érzelmek összefüggéseivel.
Különleges, fájdalommentes technika, mely a fizikai test harmóniáját állítja helyre.
Mi történik a kezelés során?
Fizikai testünk tárolhat minden, fel nem dolgozott életeseményt, érzelmi, gondolati mintákat. Ezeket a blokkoló energiákat felszínre hozzuk, és különböző technikákkal korrigáljuk: pl. koponya keresztcsonti korrekció, csakrák harmonizációja, izmok feszültségének könnyítése.

SVT KLUB

Az SVT- t végzettek számára csoportos összejöveteleket tartok kétheti rendszerességgel. A klub célja az SVT technikák gyakorlása, mélyebb megértése. Témáit mindig az aktuális hírlevelek adják, de lehetőség van egyéni problémák közös megoldására, tisztítására és a felmerülő kérdések megbeszélésére, értelmezésére is.

SVT PLUSZ

A SVT- t gyakorlók tudják, milyen fontosak a pontos értelmezések, hogy az SVT módszere folyamatosan fejlődik, és hogy a friss információk mennyire segítik munkánkat. Tanfolyami jelleggel lehetőség van elmélyíteni a tananyagot. Alkalmanként 1-2 táblázatot mélyebben értelmezünk, gyakoroljuk a technikákat, beépítjük az új információkat. Csatlakozni lehet bármelyik alkalomra, de érdemes valamennyi órán részt venni.