+36 20 426 4450

Spirituális Válasz Technika

Mi az SVT

svt1

Láthatatlan segítőink finom energiákkal támogatnak

Az SVT egy eredményesen működő spirituális módszer, melynek segítségével gyors, hatékony változásokat tapasztalhatunk életünkben, miközben kezünkbe vehetjük saját sorsunk irányítását.

Egyéni kezelés

Egyéni konzultáció során spirituális segítőink együttműködésével létrehozunk egy semleges és energetikailag tiszta teret. Speciális táblázatrendszer és inga segítségével megvizsgáljuk a problémák hátterében lévő okokat és energiákat.

Minden jelenlegi problémánknak van valamilyen oka. Ezek lehetnek:

 • Hitrendszerek, beidegződések. “engem mindenki bánt”
 • Negatív előítéletek, genetikailag belénk sulykolt ítéletek: “nekem biztos nem sikerül”
 • Negatív programok (hajlamok, szokások, családi függőségek)
 • Önbüntető szokások
 • Nem érdemlem meg a jót
 • Figyelem felkeltés
 • Betegséghajlam
 • Függőségek
 • Párkapcsolati problémák
 • Anyagi problémák
 • Ezeket az okokat megkeressük és az elavult mintákat korrigálva új, pozitív elemeket építünk be az életünkbe.

Elménk tudatalatti része úgy működik, mint egy számítógép. Hasonlóan, mint mikor a számítógépünkben rendet teszünk és a felesleges file-okat a delete gombbal töröljük, éppen így teszünk rendet az életünkben is.

A tisztítás után, új energiákkal, tiszta lappal és új motivációs lehetőségekkel “töltjük fel” magunkat.

SVT kurzusok

ALAPKURZUS

Az alapkurzus során a résztvevők megismerhetik az alaptáblázatok speciális használatát. Megtanulják a programtisztítás folyamatát, valamint megismerkednek a „tiszta kapcsolat” technikáival. Aki megtanulja az alapokat, képes lesz önmagán segíteni, nap, mint nap folyamatos védelem és segítség kíséri minden tevékenységét. Olyan alapvető technikák alkalmazására kerül sor, melynek rendszeres használatával bárki képes lesz jobbá, gazdagabbá tenni saját életét.

HALADÓ KURZUS

A haladó kurzus során elmélyítjük, cizelláljuk ismereteinket. Sokkal pontosabban felismerhetjük a hátráltató, korlátozó erőket, megtudjuk és megértjük, mi miért történik. Azt is felismerhetjük, hogy hányféle módon tudjuk korlátozni saját életünket. Rádöbbenhetünk, hogy mennyire károsak lehetnek az életünk folyamán (akár családi, akár genetikai öröklődéssel) magunkkal cipelt szerződések, fogadalmak, archetípusok (szerepeink) újra, meg újraélése, valamint mennyire fontos e szerepek felismerése és átalakítása.
Megtanulunk olyan hasznos technikákat, amelyek segítségével tökéletesíthetjük agyunk funkcióit. Például jobb eredményt érhetünk el vizsgákon, javulhat periférikus látásunk, hallásunk kitisztulhat, kreativitásunk kiteljesedhet.
A haladó kurzus után a résztvevő képes lesz másokon is segíteni, a megismert technikák alkalmazásával kellő gyakorló idő után hivatalos tanácsadóvá válhat.

ÁBRÁK ÉS SZIMBÓLUMOK

Robert E. Detzler Spiritual Healing c. könyve alapján különböző ábrákkal ismerkedünk meg, és a korlátozó energiák tisztítása után  alkalmazzuk a szimbólumokat a pozitív változás érdekében (Az a tapasztalat, hogy többnyire a fizikai betegségeknek érzelmi és múltbéli okai vannak.)

SpÚ KURZUS (Spirituális Újjáépítés Kurzus)

Speciális módszer, mely a test-lélek-szellem egységét segíti egyensúlyba hozni. Ez a különleges rendszer a kineziológia, a kiropraktika, és a masszázs elemeit ötvözi, melyet Robert E. Detzler dolgozott ki.
A 7 napos kurzust ajánlom kineziológusoknak, segítőknek, masszőröknek és mindenkinek, aki eredményesen szeretne segíteni önmagán, vagy szerettein.
Megismerkedünk a fizikai test működésével, a lelki háttér és az érzelmek összefüggéseivel.
Különleges, fájdalommentes technika, mely a fizikai test harmóniáját állítja helyre.
Fizikai testünk tárolhat minden, fel nem dolgozott életeseményt, érzelmi, gondolati mintákat. Ezeket a blokkoló energiákat felszínre hozzuk, és különböző technikákkal korrigáljuk: pl. koponya keresztcsonti korrekció, csakrák harmonizációja, izmok feszültségének enyhítése.

A SPÚ kurzusra történő jelentkezés előfeltétele az SVT Alapkurzus elvégzése.

SVT KLUB

Az SVT- t végzettek számára rendszeresen tartok összejöveteleket

SVT PLUSZ

A SVT- t gyakorlók tudják, milyen fontosak a pontos értelmezések, hogy az SVT módszere folyamatosan fejlődik, és hogy a friss információk mennyire segítik munkánkat. Alkalmanként 1-2 táblázatot mélyebben értelmezünk, gyakoroljuk a technikákat, beépítjük az új információkat. Csatlakozni lehet bármelyik alkalomra, de érdemes valamennyi órán részt venni.