+36 20 426 4450

Tanfolyamok, képzések

Old open book with magic light and falling stars on wooden table

 

Tanfolyamok

SVT tanfolyamok (Spirituális Válasz Terápia)

Alap tanfolyam. Díja: 67.000 Ft + jegyzet

Az alap tanfolyam során a tanulók megismerhetik az alaptáblázatok speciális használatát. Megtanulják a programtisztítás folyamatát, valamint megismerkednek a “tiszta kapcsolat” technikáival. Aki megtanulja az alapokat, képes lesz önmagán segíteni, nap, mint nap folyamatos védelem és segítség kíséri minden tevékenységét. Olyan alapvető technikák alkalmazására kerül sor, melynek rendszeres használatával bárki képes lesz jobbá, gazdagabbá tenni saját életét. További információkat az SVT-ről itt olvashatsz. 

HALADÓ TANFOLYAM

A haladó tanfolyam során elmélyítjük, cizelláljuk ismereteinket. Sokkal pontosabban felismerhetjük a hátráltató, korlátozó erőket, megtudjuk és megértjük, mi miért történik. Azzal is tisztába jövünk, hogy hányféle módon tudjuk korlátozni saját életünket. Rádöbbenhetünk, hogy mennyire károsak lehetnek az életünk folyamán (akár családi, akár genetikai öröklődéssel) magunkkal cipelt szerződések, fogadalmak, archetípusok (szerepeink) újra, meg újraélése, valamint mennyire fontos e szerepek felismerése és átalakítása.
Megtanulunk olyan hasznos technikákat, melynek segítségével tökéletesen ki tudjuk használni agyunk minden funkcióját. Pl. jobb eredményt érünk el a vizsgán, javul a periférikus látásunk, hallásunk kitisztul, és kreatívabban állunk az élet kihívásai elé.
A haladó tanfolyam után a tanuló képes lesz másokon is segíteni, a megismert technikák alkalmazásával kellő gyakorló idő után hivatalos tanácsadóvá válhat.

ÁBRÁS GYÓGYÍTÁS

Robert E. Detzler Spiritual Healing c. könyve alapján különböző gyógyító ábrákkal ismerkedünk meg és a korlátozó energiák tisztítása után eredményesen alkalmazzuk az ábrákat a gyógyulás érdekében (Az a tapasztalat, hogy többnyire a fizikai betegségeknek érzelmi és múltbéli okai vannak.)

SpÚ TANFOLYAM (Spirituális Újjáépítés Tanfolyam)

Speciális gyógyító módszer. Test-lélek-szellem egységét segíti egyensúlyba hozni. Ez a különleges rendszer a kineziológia, a kiropraktika (nem a tünetek, hanem az okok kezelésével foglalkozó gyógymód), a masszázs és a szellemgyógyászat elemeit ötvözi, melyet Robert E. Detzler dolgozott ki.
A 7 napos tanfolyamot ajánlom kineziológusoknak, segítőknek, masszőröknek és mindenkinek, aki gyorsan szeretne eredményesen segíteni magán, vagy szerettein.
Megismerkedünk a fizikai test működésével, a lelki háttér és az érzelmek összefüggéseivel.
Különleges, fájdalommentes technika, mely a fizikai test harmóniáját állítja helyre.
Mi történik a kezelés során?
Fizikai testünk tárolhat minden, fel nem dolgozott életeseményt, érzelmi, gondolati mintákat. Ezeket a blokkoló energiákat felszínre hozzuk, és különböző technikákkal korrigáljuk: pl. koponya keresztcsonti korrekció, csakrák harmonizációja, izmok feszültségének könnyítése.

SVT KLUB

Az SVT- t végzettek számára csoportos összejöveteleket tartok kétheti rendszerességgel. A klub célja az SVT technikák gyakorlása, mélyebb megértése. Témáit mindig az aktuális hírlevelek adják, de lehetőség van egyéni problémák közös megoldására, tisztítására és a felmerülő kérdések megbeszélésére, értelmezésére is.

SVT PLUSZ

A SVT- t gyakorlók tudják, milyen fontosak a pontos értelmezések, hogy az SVT módszere folyamatosan fejlődik, és hogy a friss információk mennyire segítik munkánkat. Tanfolyami jelleggel lehetőség van elmélyíteni a tananyagot. Alkalmanként 1-2 táblázatot mélyebben értelmezünk, gyakoroljuk a technikákat, beépítjük az új információkat. Csatlakozni lehet bármelyik alkalomra, de érdemes valamennyi órán részt venni.

Kineziológia

Haladó tanfolyam:

A kineziológia 1977 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma. A résztvevők a tanfolyamok elvégzéséről az IKC (International Kinesiology College) hivatalos oklevelét kapják (TfH I-IV.), amely feltétele a magyarországi hivatalos szakmai vizsgának. A hallgatók ezután akár önálló praxist is kialakíthatnak.

Szerencsés lenne, ha minden közösségben, családban lenne valaki, aki ért ehhez a technikához, aki segít felismerni a problémák gyökerét. Ezzel a könnyen elsajátítható és roppant hatékony módszerrel valóban képesek vagyunk segíteni szeretteinken.

A tanfolyamon megtanulhatjuk többek között:

  • a fájdalomcsillapító technikákat,
  • a stresszoldó technikákat,
  • a kínai gyógyászat alapjait,
  • a meridiánok és az izmok kapcsolódását és működését,
  • tanulási nehézségek korrekcióit,
  • a testtartás, járás problémák korrekcióit,
  • azt a technikát, amellyel kitesztelhetővé válik, hogy melyek a számunkra legoptimálisabban feldolgozható táplálékok,
  • a teljesítménynövelés módjait,
  • azt a rendszert, amellyel minden egyes nap rövid idő alatt, optimális szintre hozhatjuk önmagunk, valamint családtagjaink és ismerőseink fizikai állapotát.

Kiknek ajánljuk?

  • Mindenkinek, akinek vágya és célja, hogy jobbá, könnyebbé tegye saját és környezete életét.

Bejelentkezni a programokra a +36 20 426 4450-es telefonszámon lehet SMS-ben, vagy e-mailen a garbac.ildiko@gmail.com-on. Kérlek, mielőbb jelezd részvételi szándékodat, az előkészületek miatt fontos a létszám pontos ismerete.

Szívesen küldök részletes tájékoztatást a tanfolyamokról, amennyiben több információt szeretnél tudni. A programok továbbra is kellemes, családias légkörben zajlanak. Szeretettel várok mindenkit egyéni kezelésekre, vagy csoportos képzéseimre!

Hogyan kezeld a stresszt? (egynapos képzés)

Kineziológia gyerekeknek

Emberek milliói használják a kineziológiát a mindennapjaikban.

Javul az egészségük, több energiájuk lesz javul a koordinációjuk és képesek lesznek jobban kezelni az őket érő stresszt.

A kineziológia egy mindenki számára elérhető, gyorsan fejlődő szakterület.

Ennek a tanfolyamnak az a célja, hogy a szülőknek és gyerekeiknek egyaránt bemutasson olyan kineziológiai gyakorlatokat, amelyek segítségével lenyűgöző változásokat tapasztalhatnak. A gyakorlatok, a teendők egyszerűen vannak megfogalmazva úgy, hogy a gyerekek (és szüleik) megérthessék és alkalmazhassák a mindennapjaikban.

Használd Te is!

Tanítsuk meg a gyerekeinknek, hogy felismerjék, ha kibillentek az egyensúlyukból, – pl. ha fáradt, állandóan enne, rossz a közérzete, szomorú stb. – aztán figyeljük meg a változást a gyakorlatok elvégzése után. Rövidesen maguktól is fogják tudni, melyik gyakorlat a leggyorsabb és leghasznosabb a számukra.

Iskolában is

A kineziológiai gyakorlatok közül sokat használnak iskolákban is. Rendszeres gyakorlással a gyerekek képesek lesznek észrevenni a változásokat. Egészségesebbek, boldogabbak, népszerűbbek lesznek, jobb lesz az érzelmi alkalmazkodóképességük, példaként szolgálhatnak a társaiknak és legfőképpen az utánuk következő generációnak.