+36 20 426 4450

Kapcsolódó módszerek, kezelések

Fülakupunktúrás addiktológia

Az akupunktúra olyan kezelési módszer, amellyel visszaállítható a test kibillent egyensúlya. A fülünkön található több mint száz akupunktúrás ponton keresztül közvetlen hatással lehetünk az adott szervre vagy szerv rendszerre, ami által beindulnak az öngyógyító folyamatok.
A kezelés szenvedélybetegségek és fogyókúrák területén hatékonyan alkalmazható.

Access Bars

Az Access Consciousness rendszerének egyik technikájáról van szó, amit Access Bars­nak (Bar­ok futtatása) hívnak. A Barok olyan pontok a hajas fejbőrön és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk elektromágneses összetevőjét, olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodunk.

A kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy finom fejmasszázshoz hasonlít.

Az Access Bars­t Gary M. Douglas fedezte fel, rendszere (az Access Consciousness) ma a világ 46 országában van jelen, és már több ezer embernek segített, hogy változtasson az életén.

ÉFT – Érzelmi Felszabadítás Technikája

Egy érzelmi stresszoldó módszer, mely hatékony segítséget nyújt a pszichés – érzelmi – lelki  problémák gyökerének feltárásban.

A kezelés során az arcunkon, mellkasunkon és a kezünkön lévő akupresszúrás pontokat  „kopogtatjuk”, miközben megfogalmazzuk a problémát. Ennek hatására az elakadások feloldódnak.

Célunk a stresszmentes élet, életenergiánk akadálymentes, folyamatos áramoltatása.