+36 20 426 4450

Tudatos Teremtés Workshop

Mikor?

  1. rész: március 11. Szombat 15-18:00 (másnap 10 milliószoros nap:)
  2. rész: március 31 Péntek 15-18:00
  3. Rész: április 15 Szombat 15-18:00
  4. Rész: április 29 Szombat 15-18:00

Hol?

Harmonicum Stúdió, Budapest 1125, György Aladár utca 4. fsz. 3.

Kivel?

Garbac Ildikó (harmonicum.hu) Gyulai Orsolya (go-free.me)

A négy részes Workshop anyaga egymásra épül és kiegészíti egymást, de az egyes alkalmak külön-külön is látogathatók. Semmilyen előképzettség, vagy tudás nem szükséges.

A résztvevők olyan eszközöket és módszereket tanulhatnak, amiknek a segítségével bármikor, akár pillanatok alatt ráhangolódhatnak önmagukra, és tudatosan, a test-lélek-elme-szellem egységében teremthetik meg a vágyaikat, a céljaikat.

Szerinted hány %-ban irányítod TE az életedet?

2017-ben minden teremtésünk rólunk szól. Ez az év számisztikailag az 1-es éve (2+0+1+7=10->1+0=1), az új 9-es ciklus első lépcsőfoka. Ebben az új spirálban minden teremtésünket egy új energiával, egy új szinten kell létrehoznunk, önmagunkból.

Minden cselekedetünkben, gondolatunkban, érzésünkben magunkat sugározzuk ki. Ez hatalmas felelősség. Minél tudatosabban éljük a mindennapjainkat, annál jobban tudjuk irányítani az életünket, megteremteni azt, amit szeretnénk.

Ez az egyik legfontosabb dolgunk idén, hogy önmagunkból kihozzuk a legtöbbet és a legjobbat, és ezt sugározzuk és áramoltassuk a környezetünkben.

  1. Rész: MIT? A Workshop első részén bemutatjuk a tudatos teremtés módszereit, és a gyakorlatban egyet alkalmazni is fogunk. Minden résztvevő elkészítheti a saját vizualizációs tábláját, aminek segítségével otthon is könnyen benne maradhat a teremtés folyamatában. A napot egy meditációval zárjuk.
  2. Rész: MIÈRT? A tudatos célkitűzés. Miért kellenek célok? Milyen fajta célok vannak? Milyenek a jó célok? Hogyan tudjuk a céljainkat elérni? Prioritás: a cél sürgős vagy fontos? Tippek, trükkök és célkitűzési feladatok. A napot egy tisztító meditációval zárjuk.
  3. Rész: MIKOR? A tudatos időgazdálkodás (time management) módszerei. Bemutatjuk és kipróbáljuk gyakorlatokon keresztül a tudatos jelenlét fontosságát, az “Itt és Most”-ban teremtést. A napot és a teljes Workshopot egy közös meditációval zárjuk.
  4. Rész: HOGYAN? Az életünk fontosabb élet- területeit fogjuk ízekre bontani. Megvizsgáljuk, hogy hogyan függnek ezek össze egymással? Mennyire támogatják, vagy korlátozzák egymást az egyes élet- területeinken kitűzött céljaink, vágyaink? Újabb eszközökkel és módszerekkel bővítjük a palettánkat. A napot egy tisztító meditációval zárjuk.

Részvételi díj: 8.000 Ft. per alkalom. Ha az összes Workshopon részt veszel, és szándékodat előrefizetéssel jelzed, akkor az utolsó alkalomra adunk 50% kedvezményt! Ìgy, 36.000 Ft. helyett 32.000 Ft a négy alkalom.

Az ár tartalmazza az eszközöket, a feladatlapokat és a jegyzeteket is, illetve a korlátlan tisztított víz, tea és kávé fogyasztást.

Bejelentkezés: garbac.ildiko@gmail.com