+36 20 426 4450

Hogyan kezeld a stresszt?

Emberek milliói használják a kineziológiát a mindennapjaikban.

Javul az egészségük, több energiájuk lesz javul a koordinációjuk és képesek lesznek jobban kezelni az őket érő stresszt.

A kineziológia egy mindenki számára elérhető, gyorsan fejlődő szakterület.

Ennek a tanfolyamnak az a célja, hogy a szülőknek és gyerekeiknek egyaránt bemutasson olyan kineziológiai gyakorlatokat, amelyek segítségével lenyűgöző változásokat tapasztalhatnak. A gyakorlatok, a teendők egyszerűen vannak megfogalmazva úgy, hogy a gyerekek (és szüleik) megérthessék és alkalmazhassák a mindennapjaikban.

Használd Te is!

Tanítsuk meg a gyerekeinknek, hogy felismerjék, ha kibillentek az egyensúlyukból, – pl. ha fáradt, állandóan enne, rossz a közérzete, szomorú stb. – aztán figyeljük meg a változást a gyakorlatok elvégzése után. Rövidesen maguktól is fogják tudni, melyik gyakorlat a leggyorsabb és leghasznosabb a számukra.

Iskolában is

A kineziológiai gyakorlatok közül sokat használnak iskolákban is. Rendszeres gyakorlással a gyerekek képesek lesznek észrevenni a változásokat. Egészségesebbek, boldogabbak, népszerűbbek lesznek, jobb lesz az érzelmi alkalmazkodóképességük, példaként szolgálhatnak a társaiknak és legfőképpen az utánuk következő generációnak.