+36 20 426 4450

Családállítás tájékoztató

Kedves Érdeklődő/Résztvevő!

szönöm, hogy érdeklődésével megtisztel engem és tevékenységemet. 

Annak érdekében, hogy jövőbeli együttműködésünk egyértelmű alapokra épüljön és harmonikus legyen, kérem, hogy szíveskedjék az alábbi tájékoztatást átolvasni, és azt is figyelembe véve dönteni arról, hogy kíván-e velem közösen tevékenykedni családállítás során.

Tájékoztatom Önt, hogy:

I.

  1. a családállításban való részvétel csakis önkéntes alapon történik, és a folyamat eredménye nem garantálható, ez egy egyedi élmény. A folyamat elemeit a családállítás vezetője határozza meg.
  2. A családállítás semmilyen betegséget, semmilyen fizikai vagy mentális egészségi állapotot, vagy súlyos gyengélkedést nem diagnosztizál és nem kezel, de felhozhat olyan érzéseket, és felismeréseket, melyek miatt indokolttá válhat vagy válik  más szakember igénybevétele. 
  3. A családállítás instruktora nem pszichológus, nem pszichiáter, nem orvos és semmiféle ilyen, vagy hasonló képzettséghez kötött tevékenységet nem végezhet és nem is végez. Az alkalmazott technika egyéni döntés alapján az egyén minőségibb életvitelének elérése érdekében alkalmazható. 
  4. Aki a családállítás alatt vagy után bármiféle egészségügyi problémát vagy betegséget észlel magán, vagy azt, hogy nem talált megoldást, azonnal keresse fel orvosát, pszichológusát, pszichiáterét, mivel a családállítás ezen tevékenységeknek nem helyettesítője, és semmilyen mértékben és módon nem az alternatívája.

II.

  1. A leírtak alapján a családállítást, mint szolgáltatást igénybe vevő személy ( érdeklődő) a jelentkezéssel és jelen tájékoztató aláírásával nyilvánítja ki szándékát a technika alkalmazására, részvételére, és ezen döntéséért és annak valamennyi következményéért – fentiek ismeretében – mindenki maga felel.
  2. A jelen nyilatkozat elfogadásával az érdeklődő és igénybe vevő személy tudomásul veszi, hogy a családállítás egyetlen része sem reprodukálható semmilyen mechanikai, fotográfiai vagy elektronikus eljárással, arról az vezető engedélye és a résztvevők beleegyezése nélkül hang- és videófelvétel sem készíthető, illetve – a félreértések elkerülése érdekében – az instruktor által készít(tet)ett felvétel, illetve kiegészítő anyag semmilyen módon nem másolható, sem köz-, sem magáncélú felhasználásra.
  3. Az egyes résztvevők életének eseményei, valamennyi ott történt megnyilvánulásuk titkot képez, melynek bármilyen módon, okból és formában harmadik személyek részére való közlése tilos. 

Kijelentem, hogy a jelen tájékoztatást átolvastam, megértettem, és a benne foglaltak alapján – minden befolyástól mentesen – önállóan döntöttem a családállításon való részvételemről, és a technika alkalmazásáról.